Alman Ahşap Hasta Yatağı SYS-17500

Home/Blog/Alman Ahşap Hasta Yatağı SYS-17500

Alman Ahşap Hasta Yatağı SYS-17500

Alman Ahşap Hasta Yatağı Asansörlü SYS-17500

Alman Ahşap Hasta Yatağı Asansörlü SYS-17500 görsel olarak göz önünde bulundurursa ev tipi hasta yatağı olarak geçer. Dolayısıyla Bu yatağımız evdeki  kullanımlarda büyük ilgi gören yataklarımızdandır. Mobilya yapımlı bir hasta yatağı olduğu için fizik tedavilerde ve huzurevlerinde de sıkça tercih edilmektedir. Dekoratif ahşap özelliği sayesinde hastayı hastane psikolojisinden de uzaklaştırmış olup hastanın daha rahat olmasını sağlar. Özellikleri sayesinde birçok faaliyeti kolayca yerine getirmenizi de sağlamaktadır. Şifa yatak olarak her ürünümüzde olduğu gibi kalite konusunda çok hassasız. Tüm ürünlerimizde en kaliteli en rahat ve özellikle sağlığa en uygun ürünleri seçmekte özen gösteririz. Hasta yatağı üretimi konusunda uzman olan kadromuz sayesinde ürünlerimizin sağlamlığı da yerindedir. Şifa yatak hastalara daha hijyenik ve omurilik sağlığı için daha sağlıklı anti bakteriyel yataklar üretmektedir. Bu yatağımız da tüm ürünlerimiz gibi en sağlıklı şartlarda üretilmiştir.

Alman hasta yatağı genel bilgileri

  • Tüm yataklarımızda olduğu gibi elektrostatik fırınlanmış boya ile boyanmıştır ve bu sayede uzun süreli kullanıma bağlı kararma ve paslanma yapmaz.
  • Ayrıca delikli hava kanalları sayesinde yatak sürekli havalandığından ter oluşumu aza iner. Hastanın vücudunda tere bağlı yara oluşumu ve iltihap oluşumu riskini de ortadan kaldırmış olur.
  • Her yatağımızda olduğu gibi bu yatağımızda da 360 derece dönebilen tekerlekler bulunmaktadır. Alman hasta yatağımızda ise kilitli demir tekerlekler bulunur.
  • Ayrıca tekerlekleri kolayca hareket ettirilebilir ve istediğiniz konumda sabitlenir şekilde üretilmiştir. Hatta bu da yapılması gerekilen ortam değişikliğinde oldukça büyük bir rahatlık sağlar.
  • Asansör hareketi sayesinde hastaya yapılcak pansuman ve benzeri tedavi işlemlerinde büyük bir kolaylık sağlar. Hatta dilediğiniz yükseklikte ayarlayabilirsiniz.
  • Tekerleklerinde bulunan kilitli sabitleme mekanizması sayesinde yatağın sallanmasını da engellemiş olur.
  • Ahşap uzunlamasına korkulukları sayesinde tam koruma sağlar. Üstelik korkulukları dilediğiniz taktirde indirilebilir ve hastanın yatağa çıkma ve inme gibi hareketlerini de kolaylaştırmış olur.
  • Korkulukların kenarları sivri olmayıp hastanın olası yaralanma gibi ihtimallerini de ortadan kaldırmış olur .
  • Hasta yatağımızın başında serum asmak ve tutma kolu amacıyla üretilmiş deve boynuzu aparatı da bulunur.
  • 4 motoru bulunup her bir motorunun farklı bir işlevi var. Birinci motor sırt bölgesindedir ve hastanın sırt bölgesini indirip kaldırmakta büyük kolaylık sağlar. İkinci motorumuz ayak kısmındaki indirip kaldırmada, üçüncü ve dördüncü motorlar ise hasta yatağının istediğiniz pozisyonda alçalıp yükselmesini sağlamaktadır. Bu da hastanın sürekli yatar pozisyonda durmasını engelleyerek hareket etmesini sağlar. Bu sayede sürekli yatmaya bağlı omurilik hastalıklarını da önlemiş olur. Hastanın oturur pozisyona gelmesini de sağlayabilirsiniz.
  • Ahşap olmasından dolayı temizliği oldukça pratik, hatta hasta yakınları için temizlik konusunda da kolaylık sağlar. Ayrıca mikrop oluşumu yapmaz ve hastanın daha hijyenik bir ortamda tedavi görmesini sağlar.

Alman Ahşap Hasta Yatağı Asansörlü SYS-17500 ürünümüzdeki tüm özellikleri gayet kullanışlı ve kalitelidir. Hastanın psikolojisini olumlu yönde etkileyecektir çünkü hastane psikolojisi hastayı yorar. Ev ortamında bakılcak hastalarımızın bir nebze olsun hastane ortamından uzaklaştırmak için üretmiş olduğumuz bu yatağımız gerçekten hastamızın iyi hissedebilmesini amaçlar. Ruhen kendini evindeymiş gibi hisseden hastanın tedavi süreci daha da hızlanarak kısa sürede sağlığına kavuşmuş olur. Özellikle yataklarımızdaki asıl amacımız hastanın tedavi sürecini en büyük konforda  geçirmesini sağlamak, kendisini iyi hissettirmektir. Şifa yatak ekibimiz hijyene önem gösterip ürünlerimizin hiç biri mikrop oluşum riski bulundurmaz. Ayrıca hasta yatağını seçerken bir sağlık uzmanı tarafından bilgi almayı unutmayın. Sonuçta hastanın sağlığı için büyük bir etkende budur. Doğru yatak seçimi.

Alman ahşap hasta yatağı ölçüleri

Yatağımızın genel ölçülerinden bahsedelim:

  • Hasta yatağımızın yan şiltelerimiz 90-190 ölçüsünde 10 ila 12 cm yüksekliğinde ve 16 ila 22 dansite sertliktedir
  • Alman ahşap hasta yatağı içerisinde kullanılan yatak ölçüleri en 90 cm boy 190cm ve yükseklik ise 10 ila 12 cm dir
  • Alman ahşap hasta yatağı dış ölçüleri en 100 cm boy 213 cm yükseklik ise 41 cm dir.
  • Sırt kaldırma açısı 80 derece ve ayak kaldırma açısı 40 derecedir. Yataksız yüksekliği ise 41 cm ve 83 cm arasındadır.

Hasta yataklarımızın kurulumu İstanbul içerisinde ücretsizdir ve yatağımız hakkında en kesin fiyat bilgisine şifa yatak iletişim hattından ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

2023-01-26T21:57:41+03:00 By |Blog|

Yanıtla
İletişime Geç
Nasıl Yardımcı Olabiliriz?